Logon

FacebookLayarBrabant Vertelt


Rondje Helmond links

De mooiste route van Helmond is ook digitaal beschikbaar. Via onderstaande links kun je Rondje Helmond ook online vinden. 

 

 

 

 

 

 

 

Routebureau

Het startpunt voor een mooie fietstocht door het Brabantse landschap of lekkere wandeling op de hei. Ook voor een mooie mountainbike- of vaarroute kun je hier terecht.

routesinbrabant.nl

 

brabant vertelt

Brabant vertelt. Over die mooie oude boerderij in het centrum van het dorp. Over dat ene kunstwerk langs de snelweg. Of over het ontstaan van het landschap.

Elke fiets- en wandelroute in deze gratis app heeft zijn eigen verhaal. Met gedichten, geluiden, beelden en animaties nemen we je mee op reis door de vele verhalen die Brabant rijk is.

De thema’s van de routes zijn divers. Verhalen over stad en land, over kunst en cultuur en over erfgoed en historie. Leuk voor volwassen, en ook leuk voor kinderen. Samen ontdek je de mooiste plekken en verhalen van Brabant.

Goed om te weten: je kunt de routes thuis downloaden, zodat je verder geen internet nodig hebt. Bovendien laat de app je zien waar je kunt parkeren, waar de bezienswaardigheden op de route zijn en waar je even lekker kunt pauzeren met een kopje koffie. Ideaal voor een leuk dagje uit.

Download de app en ga samen op pad!

brabantvertelt.nl

 

De fietsroutes op route.nl zijn zoveel mogelijk gebaseerd op het fietsroutenetwerk. Dit betekent dat je hier veilig kunt fietsen. Ook is het makkelijk navigeren zodat je zoveel mogelijk van de omgeving kunt genieten.

route.nl

Overige links:

routeyou.com

fietseropuit.nl