Logon
Rondje Helmond | Deelnemer

FacebookLayarBrabant Vertelt


De officiële deelnemers van Rondje Helmond:

Rondje Helmond wordt ondersteund door de volgende officiële deelnemers. Let op: dit betekent niet dat alle ondernemers ook deelnemen aan het jaarlijkse Fietsevenement Rondje Helmond. De ondernemers die daaraan meedoen vindt u hier.

Museum Helmond
Kasteel Hemond is de grootste waterburcht van Nederland. Het eeuwenoude gebouw vormt samen met de Kunsthal: Museum Helmond. Beide museumlocaties liggen op loopafstand van elkaar, gescheiden door de Zuid-Willemsvaart, in hartje centrum dichtbij het winkelgebied en horeca- en ontspanningsgelegenheden.

 

0492 587716
www.museumhelmond.nl

Zaal vissers Helmond

Zaal Vissers
Een café met een gezellig overdekt en verwarmd terras en in de zomer hét rustpunt na een lange wandeling of fietstocht. Een eethuis waar u heerlijk kunt lunchen. Het zalencentrum is ook geschikt voor bijvoorbeeld bruiloften en personeelsfeesten.


Peeleik 2
0492-510986
www.zaalvissers.nl

Palingkwekerij De Rijpelaal Helmond

Rijpelaal
Palingkwekerij en rokerij  

U bent van harte welkom in het Palingpaviljoen van Rijpelaal. Buiten en binnen kunt u genieten van heerlijk vers afgebakken broodjes met paling of andere visspecialiteiten. Uiteraard is in het paviljoen ook gerookte paling te koop. In onze fietsenstalling is het mogelijk uw elektrische fiets op te laden.


Rijpelberg 5
0492-574444
www.rijpelaal.nl

 

De Smuller Helmond

Cafetaria de Smuller
Cafetaria Plus De Smuller levert friet en snacks maar ook uitgebreide maaltijden, (luxe) broodjes en diverse heerlijke ijscoupes. Bij De Smuller kennen ze de fijne kneepjes van het vak en weten ze u ware ambacht voor te schotelen. 

 

Dierdonkpark 4
0492-347406
www.de-smuller.nl

Kinderboerderij de Veldhoeve

Kinderboerderij de Veldhoeve
Een kinderboerderij met onder meer geiten, pony's en ganzen. Een plek waar kinderen kunnen genieten van de dieren en waar ook scholen terecht kunnen voor een uitje.Tevens worden hier kinderfeestjes gehouden

 

Breitnerlaan 19
0492-539309
www.kinderboerderijdeveldhoeve.net

Jan Vissermuseum Helmond

Jan Visser Museum
Een bijzonder museum waar men onder meer landbouwgereedschappen en voorwerpen van oude ambachten vindt. Ook is hier historisch materiaal van de brandweer te vinden. Het museum houdt regelmatig themadagen, zoals de stamppotdag en de wasdag.


Keizerin Marialaan 5
0492-548504
www.janvisser-museum.nl

Restaurant d

Golfclubhuis Tien

Golfclubhuis Tien is het clubhuis van de golfclub maar is zeker niet alleen bedoeld voor golfers. Een plek bij uitstek om tijdens het fietsen even uit te rusten op het terras en te genieten van een drankje en een hapje.

 

Verliefd Laantje 3a
0492-475807
www.hgc-overbrug.nl 

 

Midgetgolf De Warande Helmond

Midgetgolf de Warande

Midgetgolfen midden in de natuur van het park De Warande. Een uitje voor iedereen, jong en oud. Maar u kunt hier ook genieten op het terras van een hapje en een drankje, uitkijkend op het park.

 

De Kluis 8
06-24840004/ 06-22508059
www.midgetgolfhelmond.nl

Paviljoen de Warande

Paviljoen de Warande
In het hart van stadspark de Warande ligt Paviljoen de Warande. Met een uitgebreide kaart serveert Paviljoen de Warande voor ieder wat wils. Daarnaast is het een uitermate geschikte locatie voor een kopje koffie of thee na een heerlijke wandeling. 

 

De Kluis 2
0492-536361
www.paviljoendewarande.com

Eetcafé de Pastoor

'De Pastoor' eten & drinken
Al meer dan vijftien jaar een begrip in Helmond en omstreken. Geniet van lunch of diner. Ook voor heerlijke seizoensgebonden gerechten zoals asperges, mosselen en wildgerechten bent u bij 'De Pastoor' aan het juiste adres.

 

Hortsedijk 52
0492-544287
www.depastoor.nl

 

 

Café-Zaal

Café-Zaal 't Aambeeld

In het centrum van Stiphout ligt Café-Zaal 't Aambeeld. Het overdekte terras biedt plaats voor ongeveer 100 personen. Binnen nodigt het sfeervolle interieur meteen uit voor een feestje. 

 

Dorpsstraat 38
0492-537035
www.hetaambeeld.nl

Il Circo Helmond

IJssalon Il Circo
Il Circo is Italiaans en betekend ‘Het Circus'. Niet voor niets want dat is de achtergrond van Rita en René. Ze werkten bij diverse Nederlandse circussen en daarna nog vele jaren op festivals, in theaters en op allerlei andere podia. Als clowns, acrobaten en trapezewerkers reisden ze door heel Europa. Bij circus hoort Italië. Bij Italië hoort ijs. Bij Il Circo geniet u van beide.

 

Dorpsstraat 8 (tijdelijk adres: Dorpsstraat 55b)
0492-574734
www.ilcirco.nl

De Brandevoortse Hoeve

De Brandevoortse Hoeve

Op het grote perceel van De Brandevoortse Hoeve is er van alles te zien en te beleven. Terwijl de kinderen spelen in de speelweide of de binnen speelschuur, kunnen de ouders genieten van een heerlijk hapje en drankje in het restaurant. Bezoek ook de boerderijwinkel met verse, seizoensgebonden streekproducten. 

 

Medevoort 23
0492-536643
www.brandevoortsehoeve.nl

Cafetaria Brandevoort Helmond

Cafetaria Brandevoort

Midden in Brandevoort ligt Cafetaria Brandevoort. Een ideale stop voor 'n frietje met snack. In de lente en zomer is er ook Italiaans schepijs verkrijgbaar. 

 

De Plaetse 117
0492-432704

Eetcafé De Barrier

Eetcafé De Barrier

Met haar schitterende terras en gezellig ambiance is Eetcafé De Barrier een prachtige locatie om even af te stappen. Met verschillende menu's, seizoensgerechten en dranken is het puur genieten.

 

Houtsestraat 64
0492-554360
www.debarrier.nl

Op Suyt, Fitland XL

Restaurant Op Suyt, Fitland XL

Restaurant op Suyt is gelegen in Fitland XL in de nieuwe wijk Suytkade. De bereiding van gerechten vindt plaats door middel van de Big Green Egg, wat zorgt voor een perfect gekookt, gerookt, gestoofd of gegrild gerecht.

 

Scheepsboulevard 2
0492-870055
www.opsuyt.nl

Brasserie Kasteelpoort

Brasserie Kasteelpoort 
Gelegen in de prachtige tuin van het Helmondse kasteel ligt Brasserie Kasteelpoort. Geniet hier van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Daarnaast biedt Brasserie Kasteelpoort ook de gelegenheid voor zakelijke arrangementen.

 

de Wiel 22
0492-525765
www.kasteelpoort.nl

Proeverij de Bank

Proeverij de Bank

Aan het Havenplein ligt Proeverij de Bank. Geniet in de lente en zomer op het grote terras aan het kanaal. In de herfst en winter zorgt de sfeervolle inrichting en de geweldige kaart voor een heerlijke tijd.

 

Veestraat 46
0492-590988
www.proeverijdebank.nl